Hoe word je lid?

Lid worden kan na een infomoment, of na een persoonlijk contact via een W.I.P. (WijkInfoPunt) of als je denkt de info te begrijpen kan het ook zomaar. Vul wel altijd ons info-aanvraagformulier in, zo kunnen we je contacteren met je account gegevens!

Weet je ‘t zeker?
Dan kan je lid worden door € 30 (= € 25 eenmalige waarborg en € 5 voor de verzekering van het eerste jaar) te storten op rekeningnummer IBAN: BE31 7370 6379 8155.
In de mededeling schrijf je je naam en best ook je e-mailadres.
Indien je het moeilijk hebt om dit te betalen, kan je ook in schijven afbetalen.

De € 25 waarborg krijg je terug als je na verloop van tijd uit de letskring stapt en je letsrekening niet negatief staat.

Eenmaal de storting zichtbaar is op de letsrekening maakt onze beheerder  een eLAND-account voor je aan. Dan krijg je via mail het startsignaal en je inloggegevens waarna je kan beginnen letsen! 

Indien je je gegevens niet graag openbaar maakt, zend je in een mail je gegevens naar info.letsbrugge@gmail.com zodat ze bij ons toch gekend zijn in verband met de verzekering.

Nieuwe leden hebben er baat bij om een infomoment mee te maken. Dat kan ook op een later tijdstip. We proberen elke 3-4 maanden een infoavond te laten doorgaan op verschillende plaatsen doorheen Brugge.

Hoe kan je uitstappen

Het kan altijd voorkomen dat je na een jaar of meerdere jaren wil uitstappen. Je kan dit simpel aangeven door een mail te sturen naar info.letsbrugge@gmail.com en beheerder.letsbrugge@gmail.com. Onze boekhouding en eLAND beheerder regelenen dan je uitstap.

Uitstappen kan enkel nadat je op een positief lets saldo staat. Indien je dit hebt dan kan je ook de eerder betaalde waarborg terug krijgen. Indien je op een negatief lets saldo staat dan kan je nog een jaar lid blijven met de bedoeling je negatief lets saldo om te draaien naar een positief lets saldo. Als je uiteindelijk op een positief lets saldo staat heb je het recht om je eerder betaalde waarborg terug te krijgen van de boekhouding. Geef zeker je rekeningnummer door via info.letsbrugge@gmail.com. Indien je nog extra vragen hebt kan je deze altijd stellen door een mail te verzenden naar een van bovenvermelde e-mailadressen.