Interesse? Lid worden?

We willen graag dat je je eerst informeert en zo een bewuste keuze kan maken.
Als je meer over onze werking wil weten, ga dan naar de pagina info aanvraag en vul daar het formulier in. 
Dan krijg je de gevraagde informatie en word je uitgenodigd voor een infomoment.

Weet je ’t zeker ? Dan kan je lid worden op de volgende manier: 
Je stort 30 euro waarvan 25 euro waarborg en 5 euro voor de verzekering (je kan ook in schijven betalen, het eerste kalenderjaar betaal je geen lidgeld) op rekening.: IBAN BE35 9790 2429 2037 met vermelding van naam en e-mailadres. Dit rekening nummer gebruik je voor alles lidgeld, waarborg of andere.

Deze rekening wordt wekelijks bekeken op maandag. Pas daarna kan de ontvangst van je waarborg worden doorgegeven aan de eland beheerder (Marc). Hij maakt dan een eland-account voor je aan.
Van hem krijg je dan via mail het startsignaal. Je kan beginnen letsen! BELANGRIJK: vul eerst het formulier info aanvraag in want daar gaat Marc op zoek naar jouw contactgegevens, je laat best minstens een contactgegevens achter bvb. e-mailadres, telefoonnummer,….

*eland is de vervanger van eLAS wat staat voor electronisch Lets Administratie Systeem, een gebruiksvriendelijk computerprogramma.
Om ermee te leren werken kan je ondersteuning krijgen of er kan naar een andere oplossing worden gezocht indien je niet over een computer beschikt.
Op eland vind je de volledige ledenlijst, een activiteitenkalender en vraag en aanbod van iedereen. Je kan er zelf je eigen gegevens aanvullen.