LETSer in de kijker

Heidi Gevaert

Stel jezelf eens kort voor.
Geboren en getogen in Brugge, moeder van 5 kinderen, getrouwd en huisvrouw, dat is in het kort wie ik ben. Toen de kinderen wat groter werden, begon ik interesse te krijgen in natuurgeneeswijzen. Na het volgen van verschillende opleidingen zoals reiki, kruidengeneeskunde, cupping therapie, aromatherapie en bloedzuigertherapie ben ik thuis gestart met een eigen praktijk. Daar haal ik heel veel voldoening uit en ik leer nog elke dag bij, eenmaal je die wereld betreedt, gaan er zoveel deuren open.

Wanneer kwam je bij de LETSkring?
In mei 2021 heb ik LETS ontdekt via Lieve Van Hee. Het concept sprak mij direct aan, het ruilsysteem via punten vond ik heel interessant.

Wat doe je voornamelijk bij de LETSkring en wat bied je vooral aan?
Ik heb al deelgenomen aan natuurwandelingen, ben er ook altijd bij op 21 juli bij de potluck en heb al verschillende leuke dingen bekomen zoals plantjes, het schilderen in mijn woning, strijkwerk, een fiets voor mijn studenten, enz. Zelf geef ik vooral behandelingen in mijn praktijk of vervoer ik mensen naar hun afspraak. Ook heb ik al lezingen gegeven over natuurgeneeswijzen.

Wat vind je van onze LETSkring, en heb je hierbij een positieve ervaring?
Hoe langer ik er bij hoor, hoe leuker het wordt. Je leert steeds meer mensen kennen en er is een goede connectie met hen. Je ontmoet mensen die eenzelfde visie hebben waardoor je je gesteund voelt. Zelf heb ik ook al veel bijgeleerd van andere letsers. Klusjes in huis blijven nu geen maanden meer liggen, de hele zomer lekkere munt uit de tuin, enz.

Wil je nog iets toevoegen?
Via andere letsers heb ik ook andere leuke initiatieven ontdekt zoals het kruimelcafé waar ik nu elke dinsdag met hen ga eten.

Wie nomineer je voor de volgende keer?
Ik nomineer heel graag Lieve Van Hee.