Nieuwsbrief items

LETS Quiz – 24 September 2022

Na een paar jaar waarbij het onmogelijk was om een quiz of binnenactiviteiten te organiseren was het zover op 24 september 2022 konden we nog eens een Quiz organiseren voor onze groep!

Er namen 5 enthousiaste quizgroepen deel en elk hebben ze hun kennis op de proef gesteld. De groepen waren The Free Spirits, Positieve Energie, De Twijfelaars, CLILINI en De Blauwe Saucissen.
Wat een krachtmeting dat we die avond hebben gezien tussen de verschillende groepen, het bleef spannend tot op het einde!

Tijdens een eerste tussenstand, stonden “De Twijfelaars” samen met “The Free Spirits” op kop! Hun eerste achtervolg met een drietal puntjes waren “De Blauwe Saucissen”. CLILINI en Positieve Energie maakte de rangschikking compleet. Na nog verscheidene rondes waarbij zowel het creatieve als de grijze massa werd getest zaten we met een spannende eindscore!

  1. De Twijfelaars met 91,5 punten
  2. De Blauwe Saucissen met 90 punten
  3. The Free Spirts met 83 punten
  4. CLILINI met 70 punten
  5. Positieve Energie met 66 punten

Bedankt aan alle deelnemers om er een top avond van te maken en proficiat aan “De Twijfelaars” die wat minder hebben getwijfeld dan gedacht en die de hoofdprijs in de wacht mochten slepen!

Er is een nieuwe kerngroep
Na even zoeken hebben we een nieuwe kerngroep kunnen samenstellen. Deze vernieuwde kern ziet er als volgt uit:
LB005 – Ruth -> Boekhouding
LB027 – Lieve -> Info & onthaal
LB090 – Chantal -> Contactpersoon met zalen in en rond Brugge
LB143 – Marleen -> Verzekering
LB313 – Alex -> Beheer eLAND & activiteiten
LB512 – Sara-Lisa -> Dagelijks bestuur
Heb je nog vragen kan je zeker een van deze mensen aanspreken.

Wil je hier meer info omtrent bekijk dan even ons infoboekje. Ons infoboekje bevat heel wat nuttige informatie voor nieuwe en oude leden.