Sociale momenten

De werkgroep Pret & Verzet binnen LETS Brugge staat in voor het organiseren en begeleiden van heel wat activiteiten. Hierdoor zijn er verschillende sociale momenten doorheen het hele jaar. Hieronder ook een foto collega van de verscheidene activiteiten.

Enkele voorbeelden van activiteiten zijn groepsactiviteiten waarbij we een soort spel organiseren. Aan deze activiteiten kan iedereen meedoen, we proberen de activiteiten ook zo toegankelijk mogelijk de te houden voor zoveel mogelijk leden.

Daarnaast proberen we af en toe ook eens een infosessie te organiseren waarbij we de groep informeren over interessante of actuele onderwerpen, dit kan gaan van natuurgeneeswijzen tot gender.

We proberen maandelijks ook een kLETSen bij een LETSer te organiseren, hierbij stelt een LETSer zijn huis open aan een vooraf bepaald aantal personen. En hierbij kan men gezellig wat babbelen tijdens een activiteit die de LETSer organiseert voor dit samenzijn. Men kan hierop ook altijd iets meebrengen om te verletsen. JE moet het juist in een fietstas kunnen passen anders is het te groot voor deze activiteit.

Waar mogelijk proberen we ook een keer per jaar een fuif te organiseren, waardoor iedereen de beentjes kan los gooien. Deze fuif is ook toegankelijk voor vrienden van LETSers, maar meer info zal je altijd vinden in eLAND.

Er zijn nog tal van andere activiteiten en de werkgroep staat altijd open voor suggesties vanuit de leden. Daarna wordt dit intern besproken en kijken we hoe we met de suggesties aan de slag kunnen gaan.